Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

OBS! Konstigt inlägg.

Idag har det var en sådan där torsdag då jag varit generös, informerat om det där extra och lyssnat mycket på vad folk har velat berätta för mig. Jag gillar att vara social, man får så mycket energi tillbaks.

Jag unnade mig en lunch ute. Köpte även två nya smaker av Questbar som smakade *pip*. Helt ärligt, vad är grejen med de barsen? De smakar godis och artificiellt. Jaja, det spelar ingen roll vad jag tycker för alla verkar älska dem 😉

Mycket har hänt på bara två dagar, alltså två sjukt viktiga saker som livet handlar om. Två saker jag väntat på så länge, och poff "när jag minst anade det" så hände det. Bara två månader kvar till året är slut.

2014 kanske får ett lyckligt slut trots allt.

bild (7)

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer