Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Nytt (smoothie) protein

yay_smoothie smoothie_protein_betteryouSom ni redan säkert har märkt älskar jag smoothies och att testa på nya recept. Idag knackade det på dörren och bl.a. denna burk med Smoothie protein stod utanför. Protein som du kan ha i din smoothie eller till bakning.

Proteinet är fri från sötningsmedel och det är även laktosfritt (bra till den som inte tål laktos). Jag vill försöka äta så rent som möjligt och försöker undvika sötningsmedel så detta passar perfekt för mig. Är redan taggad för min morgonsmoothie imorgon. Vet dock inte vad för smoothie jag ska göra, kanske Saras favvosmoothie? Jag får se. Frysta hallon & Blåbär är iaf inhandlade, och det är det viktigaste för mig 😉

Nu behöver jag er, sitter du på ett grymt recept där man kan tillsätta protein? Någon gott efter träningen, något smidigt till mellanmålet, u name it. Dela med er, jag vill ha alla tips som finns 🙂

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer