Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Ny vecka, nya tag

charlotte_beijer_sats_klasser

Japp, igår var det måndag och en ny vecka med nya möjligheter stod och står på glänt...det lät ju bra 😉 Jag har alltid älskat måndagar, och även nu har jag inget emot måndagar trots att det är min värsta jobbdag på veckan.

Nu gäller det, sista veckan innan jul och jag märker att gymmet blir mer och mer tomt på folk och även på klasserna kan man se det. Däremot finns det grymma deltagare och medlemmar kvar som kör på som bara den.

Därför vill jag påminna om veckans klasser:
Ons 16 dec kl 11:30 Crosstraining
Tors 17 dec kl 12:00 ABSolution
Fre 18 dec kl 07:00 Crosstraining

Klasserna är på SATS Bromma (Alviks torg). Crosstraining är på 45 minuter och ABSolution är på 30 minuter. Om du nu känner att du vill testa någon av dessa tre klasser, hör av dig till mig så löser jag det såklart.

Sluta tänk, och bara gör! Hoppas vi ses i veckan och även under julledigheten då jag kommer finnas på gymmet och hålla i olika klasser. Jag uppdaterar er kring vilka klasser och när som jag kör 🙂 Nu kör vi!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer