Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Nu får det vara nog...

En svettig bild efter kvällens pass. Just där i det ögonblicket såg jag fram emot att ta en promenad hem. När jag kom ut från centret började det dugga, men tänkte att det inte var någon fara att promenera i det. Plötsligt öppnade sig himlen och regnet öste ner...jahapp, det var bara att hoppa på bussen.

Jag så trött på regnet just nu. Även fast jag jobbar vill jag ha ett somrigt och varmt väder. Det får gärna regna på natten och vara soligt på dagen, men så som vädret varit och är, är inte okej.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Som det ser ut nu blir det ett tio timmars pass imorgon. Jag behöver sömn och energi.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer