Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

NTC WEEK - Hur har jag kunnat missa?

Hur har jag kunnat missa "NTC Week"? Jag blir typ arg på mig själv!!! Därför vill jag berätta det just för dig så du inte missar denna vecka samt nästa som är fylld med träning i So Stockholm Gallery vid Kungsträdgården. Alltså, hur kuuul!? Finns inga ursäkter till att inte gå. Det är lätt att anmäla sig, det är för alla, det är gratis och det är grymma instruktörer. Man vill bara inte missa det här! Jag missar tyvärr denna vecka, men tittar redan på klasserna för nästa vecka och ska lätt gå!

Sådant bra initiativ. Jag blir så inspirerad och glad när jag ser det här. Ikväll är det AfHo, och OM jag vill gå! Tyvärr kommer jag inte kunna gå ikväll, och klassen är full på The Nike Blast. Så ledsen över det, men hoppas på att kunna få en en plats iaf. Ibland har man tur, så länge man är där möjligheterna finns.

Ni som inte hunnit planera in träning eller har vägarna förbi Kungsträdgården och vill röra på sig. Klicka in här och läsa mer vad för klasser som erbjuds. Go Go Go!!!

ntcweek

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer