Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

The Nike Blast

SATS_charlottebeijerGod kväll!
Fyrtiofem minuter efter mitt förra inlägg satt jag i omklädningsrummet på SATS och laddade för mitt Energypass. Känns som det blev en riktig svettig timme med energifyllda deltagare. Jag hade också mycket energi då jag gick och la mig vid halv 10 igår och vaknade halv 8 imorse. Ja ni kan ju förstå! Blev väldigt förvånad när en deltagare kom fram till mig efter klassen och sa "you're beautiful". Kul att höra att man kan vara lite beautiful även då man är högröd i ansiktet och svetten rinner 🙂 TACK!

Efter mitt pass, åkte jag raka vägen till Globen för att få delta på andra dagen av The Nike Blast.

bild 5 (1)Tyvärr blev det inga lika många klasser idag, men försökte ta igen det jag missade innan lunch. Det blev bara två dansklasser. Sista dansklassen var underbar. Det var en skön Old School dans med Tony Stone (älskar hans stil) och för Per. Jag älskar old school street och locking så detta passade mig som handen i handsken.

bild 4 (1)bild 2 (3)

När det svettiga och roliga passet var över sprang jag iväg för att gå på Petters föreläsning. Den var SÅ BRA!! Han är verkligen grym. Bästa av allt var att han reinsta min bild också! Yeah!

reinsta_petteralexis

Sammanfattningsvis, helgen var bäst! Så glad att jag kunde gå! Jag har träffat så många underbara människor, gått på så många bra klasser för otroligt duktiga instruktörer och är nu fylld med ny inspiration & ny energi.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer