Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

När man fuskar helt omedvetet

Hej på er. Idag är det Lucia och det var även mitt sista crossfitpass för i år...kanske. I dag på morgonens crossfit tränade vi på kippade pull-ups och knees to elbow/toes to bar. Jisses, vad svårt det är att kippa då! Jag kommer inte in i ett gung, men det där ska jag absolut träna mer på såklart. Efter det skulle vi köra burpees och situps 12-9-6 för att se om vi blivit bättre på det. Jag klarade det på 2.02 min och för 4 veckor sedan hade jag tiden 2.24 min. Yay, 22 sekunder snabbare denna gång.

När vi var klara med det gick vi över till dagens WOD, vilket var Helen och ser egentligen ut såhär.
Tre varv på tid
Spring 400 meter
Kettlebell X 21 swings 
12 Pull-ups

Vi ändrade lite på den och körde 4 varv:
300 m row
21 kettlebell swings
12 pull-ups

Bilden har inget att göra med dagens pass. Här ovan är jag på väg att göra en DB snatch.

4 varv som sagt, men vi fick en längre vila. Vi hade 5 minuter på oss att klara av ett varv, därefter fick vi vila tills det var dags igen. Utmaningen var inte flåset denna gång utan det var underarmarna som kändes som om de skulle explodera när som helst. Att göra pull-ups var så tungt så det gick inte.

Nu kommer jag till det omedvetna fusket från min sida. Jag gjorde inte 21 KBS utan jag körde 12 STYCKEN. 12 STYCKEN!!!! Jag blandade tydligen ihop siffrorna och bara körde på. Jag reagerade på att det tog längre tid för en del att göra dem, men jag tänkte inte på att det var jag som halverat antalet, förrän sista varvet. Under sista varvet körde jag 21 swings, men fick sådant dåligt samvete över mitt omedvetna fusk att jag nästan ville göra 27 stycken extra swings. Jag tänkte det, men gjorde det inte, hehe.

Jag lovar iaf att fusket ska aldrig ske igen, ALDRIG! 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer