Shopping Cart

Mörkt, fotografering och en massa energi!

Jisses, jag har tittat igenom mina senaste blogginlägg samt Instagrambilder. Vad händer? Hur mörkt får det vara egentligen? Visst att jag älskar svart, men allt känns så dystert på mina sociala medier kanaler. INTE OK! Jag får nog helt enkelt börja ha en massa färgglada kläder på mig så alla bilder lyser upp 🙂

Om jag ska vara helt ärlig har jag inte riktigt hunnit lägga ner tid på att blogga intressanta inlägg eller instagramma bra bilder. Jag är ledsen för det, men som sagt, det är mycket just nu. Jag älskar det. Jag trivs som fisken i vattnet när jag har 5678548 saker på gång. Det är en massa nytt i huvudet och jag bara älskar det!

squats

Bilden visar på ett försök att göra squats. En övning min kollega och jag brukar göra, och igår kände vi för att göra det på jobbet. Inga konstigheter.

Hur som, resten av dagen består av jobb, plugg och en massa sit ups och armhävningar. Ska vara med på en fotografering imorgon för träningskläder. Ja, de där sexpacken bör ju komma fram och visas då tycker jag allt! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer