Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Married at First Sight

Jag har varit så trött på sista tiden. Jag vill typ gå och lägga mig redan vid 20, men det roliga är att jag inte orkar att göra mig iordning. Det resulterar till att jag hoppar i säng betydligt senare, så konstigt det där (ren lathet).

Igår valde jag iaf att ligga i sängen och titta på SVT Flow på nya säsongen av Svett & Etikett, och sista avsnittet av amerikanska Gift vid första ögonkastet. OCH ja, jag grät...inte till Svett & Etikett utan till Gift vid första ögonkastet...undra om man kommer få en sådan kärlek någon gång. Så himla fint. Jag kanske måste medverka i ett sådant program där experter matchar ihop en med en annan som de tycker passar en. För jag är ingen expert på det...

Married-at-First-Sight-FYI

Om du inte sett programmet rekommenderar jag dig att göra det. Jag har längtat varje vecka efter ett nytt avsnitt, men nu är alla tio avsnitt avklarade så du kan se alla på en gång 😉 Kör ett maraton i helgen och se alla avsnitten!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer