Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Marklyft på schemat

Dagen igår började med marklyft med Fredrika på Sats Sjöstaden. Det var riktigt lugnt på centret så vi kunde i princip bara välja och vraka bland de stora ytorna. Det var hur som helst andra gången jag körde marklyft vilket gjorde att jag försökte tänka mer på teknik än vikt. Jag ska inte säga att det inte var tungt, det var sjukt tungt, och jag kände bra i ryggen igår på kvällen.

Efter marklyft började vi leka, försöka stå på händer och huvud. Jag börjar snart ge upp, blir galen, men någon dag ska jag väl bara komma upp på hand och huvud -stående.

Senare idag blir det gymträning igen och därefter klasser. Både styrka och kondition, riktigt bra! 🙂

handstand__beijer marklyft_beijer

https://www.youtube.com/watch?v=Ac1AQsIMlg8

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer