Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Måndag och ännu mer booty

Hann inte skriva imorse då det var PT-timme som gällde. Det blev en del teknik på marklyft, armhävningar, bulgarian split squat m.m. Då jag inte hade någon träningsvärk från helgens utbildning passade det perfekt med ben, och nu är jag helt mör i benen efter passet. Kommer kännas en del på morgondagens Energypass vill jag lova.

Hur som, när timmen var över gick jag in i en gruppträningssal för att öva på koreografier. Efter ett tag kom Fredrika in och vi körde igenom Bootylicious. Ehh...ja det kändes kan jag lova.

I veckan kommer det vara en del smygpremiärer på Bootylicious på olika SATS center. Håll utkik om du vill testa ett pass redan denna vecka 🙂

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer