Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Magsmart - Låt maten vara din medicin och medicinen din mat

Jag kan ha fått månadens finaste present, och inte från vem som helst heller, utan från min pt-kund, Sofia (eller fd pt-kund).
Imorse efter crosstrainingpasset gav Sofia mig denna bok, Magsmart. Jag har redan börjat läsa den och kan inte sluta. Den är oerhört bra, och nödvändig fakta om kroppen.

Vi är väldigt duktiga på att tänka på vårt yttre, men inte lika noga att tänka på vårt inre vilket är helt sjukt egentligen. Hur du äter påverkar hela kroppen faktiskt. Denna bok tar upp de viktiga bakterierna i tarmarna och hur de påverkar hela din kropp. David Jonsson som skrivit boken tar även upp sambandet mellan magen och hjärnan, och hur du kan påverka ditt hälsotillstånd för hela kroppen. I slutet av boken kryllar det av en massa härliga recept. Ni hör ju, denna bok är ett måste i vår!

Boken kommer lätt vara utläst till påsk, och jag lovar er att jag kommer berätta titt som tätt vad som står i Magsmart!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer