Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Mage mage rumpa

Just nu ekar det i mitt huvud "mage mage rumpa". Det beror på att imorse träffade jag Nermin för ett PT-pass (otroligt duktig & pedagogisk pt). Vi gick igenom en del övningar, klassiska övningar som marklyft, knäböj, rodd etc.

Känns som jag aktiverade varenda liten muskel i kroppen under passet, då jag redan nu känner lite i min rygg. Jag kanske aktiverade "mage mage rumpa" mest trots allt då det är det som ekar i mitt huvud. Kommer fr o m idag alltid höra "mage mage rumpa" när jag utför knäböj.

Ledsen för taskig kvalité på bilden nedan. Förhoppningsvis kan jag fixa bättre bilder under veckan.

Här nedan ser ni när jag övar på utfallssteg. 

beijer_sats_c

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer