Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Lunch på Koloni

Idag blev det en riktigt god lunch på Koloni med en riktigt god vän, Sarah. Vi har inte setts på flera månader då hon har bott i Köpenhamn och därefter har vi bara varit dåliga på att höra av oss. Sånt som händer, men nu är vi återförenade igen <3

Har du testat maten på Koloni? Om inte, ja, då tycker jag att du ska göra det. Vi åt en supergod wrap med rödbetshummus, chevréröra, råris, solrosskott och massa annat gott i. De hade även en annan rätt som jag tänker testa på nästa gång, Raw Taco. Då var det "köttfärs" på valnötter, alltså hur gott?

Det är kul att det ploppar upp fler och fler matställen med fokus på Raw och vegetariskt tycker jag. Heja Heja!

Att börja äta helt Raw är en lång väg för mig, och jag vet inte ens om jag vill det då jag älskar mina kolhydrater (som potatis, quinoa), mitt kaffe, yoghurt och lax. Däremot kan det hända att jag någon gång går mer åt veggiehållet. Kött äter jag nästan aldrig, kyckling har jag minskat på, MEN fisk...det kan jag verkligen inte sluta med. För gott!

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer