Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Lördagskväll & Söndag på Stockholmsmässan

Min lördagskväll var så mysig igår. Det blev en lugn kväll hos mig med Johanna och Therese. Vi hade sjukt mycket smaskigt som goda charkuterier, ost, vin, oliver, vindruvor och mycket mer. Det gick ingen nöd på oss inte.

lördag
Innan jag gick och la mig kände jag att under kvällen hade jag gått upp x antal kilo. Jag tror jag kände rätt enligt bilden nedan.

nomnom

Hur som, imorse var jag uppe med tuppen då jag skulle jobba på Stockholmsmässan hela dagen på Winter show. Det var en rolig dag, och jag träffade på en massa kuligt folk.
På lunchen sprang jag in på Matmässan och åt en sådan fantastiskt god lax som förrätt till min varmrätt sen 😉 Det var riktigt nomnom!

lax

När jag sedan gick tillbaks till min monter och började jobba kom en tjej fram till mig och sa att det var dags för mig att klättra. Det var en kille jag jobbade med som hade sagt till tjejen att komma och hämta mig. Jag som har höjdskräck blev först rädd, men sen gick det bort på en gång.

Jag älskar att testa nya saker ju. När jag däremot nästan var uppe på toppen bad jag om att få komma ner för då var det alldeles för högt för min del!

charlottebeijer_klättring

klättring_wintershow

Juste, Allt För Hälsan -mässan, var ni där? Jag var där igår och idag gick jag runt lite där med. Jag har svårt att säga vad jag tycker om den mässan. Jag är ju mer intresserad av träning än av hokus pokus -saker. Det fanns en del roliga moment där, men jag tyckte nästan det var roligare att träffa på en massa bekanta där. Jag kan tänka mig att Fitnessfestivalen i Göteborg kan vara mer av mitt intresse. Vore så kul att få åka dit någon gång.

Vad tycker ni om Allt För Hälsan? Och har ni varit på Fitnessfestivalen? Hur var den? Berätta!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer