Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Lördagsfest & Allt för Hälsan

bild (17)God morgon!

Japp, uppe med tuppen i vanlig ordning. Det är snart dags för att ha lördagsfest ute på Värmdö. En bit från mig kan man tycka, men det är så värt det! Längtar redan! 🙂

Senare idag ska Linda och jag gå på Allt För Hälsan. Jag har gått på den mässan varje år i typ 7 år förutom förra året, eftersom att jag blivit besviken på innehållet under de senaste åren. Förhoppningsvis är den superbra i år. Jag fick nämligen entrébiljetter från min förra PT, hur snällt som helst ju! Jag blev helt överlycklig! 😀 Hur som helst, ska det bli väldigt kul att träffa Linda och få umgås med henne.

Juuuuuste!! Kom på en sak som hände igår! Jag fick ett väldigt roligt samtal och jag blev superglad. Tänkte berätta om det sen, men det kan vara så att ni listar ut det om ni kollar in mitt twitterflöde på höger sida.

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer