Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Livet 

Ett inlägg om mina söndagstankar kring livet.

Jag älskar livet. Jag älskar livet för att du kan göra så mycket med det. Du kan förändra där du är idag till något helt annat. Du kan vara på botten till att sedan nå stjärnorna. Livet kan ge dig stora förändringar över en natt. Det kan vara händelser som gör att du måste prioritera om vilket i sin tur kommer ge dig nya erfarenheter och kanske även en större ödmjukhet till livet.

Livet är fantastiskt även då det kan vara så förbaskat orättvist på en och samma gång. Jag som många andra har kämpat i hela mitt liv med allt som har med familj, vänner, relationer, jobb och drömmar att göra. Men ändå kan jag inget annat att älska livet.

Det är bara DU som har ansvar över hur DU vill ha ditt liv och vad DU vill åstadkomma med där du är idag och ska längre fram. Jag blir faktiskt otroligt trött på bortförklaringar och lathet. Om du vill nå något får du JOBBA för det. Inget kommer gratis.

I livet finns det människor som är doers. Jag gillar dem. Människor som har ett/fler mål och jobbar tills de når det, och sedan vidare med nya mål. Att få jobba med människor varje dag som kämpar med att nå sina mål är helt fantastiskt. Dock är människan väldigt lat, och tar gärna genvägar/lättare vägar när det går, men frågan är, når du resultat eller ditt mål genom att göra det? Antagligen inte.

Då jag jobbar med detta varje dag ser jag nästan på en gång vilka människor som är villiga att kämpa för att nå sina mål, och andra som gärna kommer med ursäkter när de inser att det kommer bli en förändring i deras liv. För att du ska nå ett resultat måste du göra något du tidigare inte gjort. PUNKT. Du måste gå ut ur din bekvämlighetszon, och vidga den. Jag säger inte att det är lätt, och det är därför det är viktigt att ta hjälp från andra och KÄMPA.

 

Återigen, inget kommer gratis.


Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer