Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Leave The World Behind

God morgon 1 maj och till alla ni som är vakna! Vaknade lika tidigt som vanligt, men som sagt, jag är mer effektiv på morgonen så mycket fixas under den tiden. Fast helt ärligt, vem försöker jag lura, i morse när jag vaknade gjorde jag i ordning frukost och tittade på Swedish House Mafia - Leave The World Behind. Så effektiv var väl inte rätt ord till denna morgon.

Hur som, har ni sett SHM - Leave The World Behind? Jag tycker den var helt okej så, men alltså, det är så sjukt hur stora de är över hela världen. Så fascinerande! Jag menar, själv tänker man inte direkt på att de är världskändisar när man har sett de i Stockholm på olika platser.

Jag kommer ihåg när jag jobbade på ICA och Axwell kom fram till mig och bad om hjälp. Jag kände igen honom, men tänkte det var en typ någon "Stureplansprofil" bara. När han sedan gick bakom mig slog det mig "Är det Axwell som jag hjälper just nu?". Jag var sedan tvungen att googla upp om det var han, och det var det. Hur sjuk egentligen? I USA skulle det bli kaos om han gick och handlade. Det måste vara en frihet som känd att komma till Sverige då och då där det inte är lika hysteriskt.

leave-the-world-behind-

Avslutningsvis måste jag säga att de är oerhört skickliga och duktiga, och än idag kan jag få gåshud till vissa av deras äldsta låtar.   

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer