Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Kostnadsfri PT-konsultation

Går du i tankar om att du ska ta tag i träningen efter Nyår?
2016 är året då jag ska träna och skaffa mig ett nytt hälsosamt liv?

 

Det kan just vara så att du går i de tankarna, och att du brukar gå i de tankarna kring denna tid. Vore det då inte bättre med ett försprång och veta exakt vad du ska göra på gymmet när det är kaos från 3 januari till mars någon gång? Tänkte väl det.

Just nu erbjuder jag till dig som är medlem på SATS eller ska bli, en kostnadsfri PT-konsultation. Under hela november och första veckan i december erbjuder jag som sagt gratis PT-konsultation. Vad väntar du på? Det nya året kanske? Nä, sluta att fundera för då kan du fundera i flera år. Gör det nu! Jag hjälper dig med kost, viktnedgång, viktuppgång, kul träning, tävlingar som vasan, toughest etc, bättre kondition, starkare...ja listan kan göras lång.
Din önskan (mål) är min lag.

Maila mig på [email protected] så kör vi igång!

 

svartvit

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer