Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Kommer du ihåg?

Kommer du ihåg när du var liten, och hade precis lärt dig att hoppa på ett ben? Det kommer jag ihåg. Jag hoppade och hoppade hela tiden, och att hoppa hage var det bästa som fanns.

Kommer du ihåg när du klev in i en gymnastiksal, och det första du gjorde var att bara springa omkring som en tok? Springa, hoppa, göra kullerbyttor och hjula. Att sitta still, vad var det?

Kommer du ihåg hur du hoppade på de vita sträcken när du skulle gå över ett övergångsställe? 

Som liten gjorde jag allt det där. Jag älskade att klättra i träd, stå på huvud i soffan, hoppa på de vita sträcken på övergångsstället, och jag tror inte jag var eller är ensam om det...men vad hände sen?

Jag blev "vuxen", och hur skulle det se ut om jag hoppade omkring ute?  Under de senaste månaderna har jag fått bli barn på nytt. Jag har hoppat, sprungit, gjort kullerbyttor, hoppat på ett ben. Jag har fått göra allt det där som jag älskade som barn.

Det häftiga är att det är lika kul nu som det var då. Jag ska verkligen inte lämna det roliga igen. Jag ska fortsätta krypa, åla, hoppa, klättra och springa baklänges om jag så vill. Du kanske också borde testa.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer