Shopping Cart

Klasser v.12

Måndag Sh’Bam 19:30 Värmdö

Onsdag SatsEnergy 17:30 Danderyd

Torsdag Sh’Bam 17:30 St Eriksbron

Lördag Sh’bam 10:15 Värmdö

Söndag SatsEnergy 11:00 Danderyd

Veckan som kommer nu kör jag sex klasser, och jag skulle tycka det vore superkul om ni vill komma och köra med mig. Förstår att ni är många som tycker det är långt att åka till Värmdö eller Danderyd därför är det perfekt att jag kör på St Eriksbron på torsdag. Kom och dansa Sh’Bam med mig! Denna release innehåller mycket höfter/rumpa blandat med annat skoj! Så kom och svettas och ha en massa kul!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer