Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Julklappsleken, Födelsedagsfest & Salsa

Vilken underbar lördag jag hade. Det var precis det jag behövde. Dagen började med lite julklappsjakt på stan, men det blev bara en stund då jag skulle vidare hem till Felicia för julmys med en massa andra.

Det var en jättemysig eftermiddag med god mat, trevliga tjejer och julklappsleken. Julklappsleken, jag har aldrig lekt den tidigare, men det var väldigt kul. Alla som var hos Felicia hade köpt med sig två paket var som vi la på bordet och sedan var det bara att sätta igång. Jag vågar mig inte på att förklara reglerna och hur det går till för jag kommer säkert säga fel 😉

julklappsleken

saraSara myser med glögg

Runt 16- tiden var jag tvungen att bege mig hemåt för att fixa mig iordning inför kvällens 35 års fest på Café String på Söder. Alltså, vilken kul kväll! Det var roliga och öppna människor, och det bästa av allt var att det var dans hela kvällen, och inte vilken dans som helst utan det var salsa! Älskar det! Igår lovade jag mig själv att 2014 ska bli ett salsaår.

Desktop9Juste, temat på festen var "Ursäkta, jag har nog kommit fel?!". Ja, det resulterade till en salig blaning av personer som kommit fel igår. Jag skulle ju iväg och träna. Födelsedagsbarnet hade bröllopsklänning, så det var också ganska fel! 😉

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer