Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Jaha, så vintern kommer iaf

Vad hände med vädret? Kommer vintern iaf? Jag som hade hoppats på en mild och höstig vinter, och så blev det minusgrader. Äsch, det är väl lika bra för då kommer man väl träna mer och mysa mer. Bra kombo!

Själv har jag tränat en del idag inför min klass som är på söndag där det är 81 BOKADE PÅ! Wow, kommer bli världens drag ju! Längtar! Kan inte bli en bättre premiär för mig ute i Danderyd.
Ja, jag har ju inte bara kollat igenom korren idag, utan jag har brummat omkring på vägarna, typ storhandlat och sedan styrketränat i Liljeholmen. Alltså mycket inomhusaktiviteter idag. Vill ju inte vara ute! 😉

1506871_10153642809175214_1615891477_nNä, nu måste jag byta mode. Från chillmode till träningsmode.
Måste gå igenom korren igen innan läggdags! Natti Nattii!!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer