Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Jag tror hösten är min årstid

Imorse när jag tittade ut genom fönstret såg det regnigt och dimmigt ut. Oh no, tänkte jag då jag skulle jobba utomhus med Moa under förmiddagen. Under morgonen blev det klarare och klarare och sen bjöd onsdagsförmiddagen på ett fantastiskt väder. Vi hade en sådan tur!

Vi fick en hel del gjort samtidigt som vi hade det riktigt kul! Såklart att vi tog lite pauser med för att gunga. Jisses, vad kul det är att gunga och vilka sköna gungor vi hittade. Jag förstår varför jag älskade att gunga som liten.

När vi hade gungat klart kom det en liten dam på ca 75 år som satte sig på gungan och gungade på innan hon gick vidare på sin promenad. Riktigt fint och där insåg jag att det man gjorde som liten har en betydelse idag med. Fint.

Tänk att hösten äntligen är här och luften är så otroligt härlig. Jag känner att jag vill helst vara ute hela tiden. Jag tror hösten är min årstid. Den är så mysig och personligen tycker jag höstmodet kan vara det snyggaste modet. Jag menar, hallå, camo-jackan är på även denna höst!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer