Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Jag lever!

Wow, vilken ledighet jag har haft. Att jag fortfarande är  typ ledig känns underbart. Klart att jag känner mig lat och funderar om jag verkligen ska vara ledig när jag är egen företagare. Jaja, jag laddar helt enkelt upp inför ett hektiskt januari. Vet ni vad jag har gjort? I natt sov jag ELVA timmar, när hände det egentligen? Galet! Jag känner mig så utvilad. Jag firade allt sovande med en mysfrukost och Nyhetsmorgon!

Proteinpannkakor, chiapudding, ägg, nötter och vörtbröd. En supermysig morgon. Det här är ledighet och sådan lyx.
Chiapuddingen innehåller chiafrön, riven kokos, kardemumma, vaniljpulver och havredryck. Kan verkligen rekommendera de smakerna. Nom deluxe, enligt mig.

Nu ska jag fortsätta min lördag med en långpromenad och planering inför imorgon. Nja, jag tänker inte på Nyårsafton på kvällen, för jag har inga planer alls.

Det jag ska planera inför är Nyårseventet som jag ska hålla i, i samarbete med Sportamore och Nike. Alla som kommer får ett par Nikeskor och lite annat smått och gott. Jag ser så mycket fram emot att träffa alla och köra så svetten sprutar! Wohoo! Vilken start på Nyårsafton och vilket slut på 2017! WOHOOO!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer