Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

I've been everywhere

Hej!
Det är med bra uppdatering är inte min grej. Jag skriver mest om frukost och tar foton på det. Tror jag är för blyg för att hålla på att ta kort överallt. Försöker tänja på mina gränser, men ibland känns det så fånigt att ta kort på allt när man är med sina vänner.

Att klockan redan är 21 känns lite overkligt. Dagen har gått sjukligt fort, men jag har utnyttjat den till max. Började dagen på stan och det var folktomt. Jag trodde det var påsklov och att en massa skolungdomar skulle hänga på stan. Antagligen var jag väl där för tidigt, och alla lediga ungdomar chillar med sovmorgon.

När jag väl kom hem blev det en snabblunch och ut en runda med bilen för nya utmaningar

20140415-205611.jpg
Efter lite äventyr var jag tillbaka hemma, men det blev bara en snabbis innan jag hoppade på tvärbanan och iväg till dagis för att hämta min älskling. Världens sötaste och bästigaste tiger.

20140415-205621.jpg
Och nu är jag hemma efter en kvällsdate med Sofie.  Ja, som ni läser så har dagen varit proppfull, vilket är super! Nu ska jag ladda inför imorgon. En ny dag med nya äventyr, ska verkligen bli kul! Det här med för mycket fritid är inte min grej! Nu kör vi!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer