Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Inget kommer gratis

beijer_charlotteMorgonen eller förmiddagen bestod av träning på Sjöstaden. Fredrika och jag körde axlar, rygg och bröst, en bra blandning innan det var dags att lattja med huvudstående.

Som jag berättade tidigare och som ni ser på bilden ovan, vill jag komma upp från att ligga ner på mage och sedan upp till huvudstående. Jag är snart där, men mer övning behövs såklart.

Ni är med på att inget kommer gratis va? Om du vill bli bra på något gäller det att träna på just det ofta. Märkte det igår när jag skulle köra några pullups. Det gick inte alls lika bra som innan sommaren då jag hade övat mycket på det. Hur som, om du vill se hur det gick för mig idag klicka här för att se filmen.

 

 

 

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer