Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Ingen bloggtorka här inte

Vi är nu 7 dagar in på det nya året, och redan nu har mycket hänt. Jag är exalterad att njuta av mitt 30e år på jorden och jag skulle kunna dela med mig av hur mycket som helst till er. Ni kanske tror att jag har någon slags bloggtorka då jag inte bloggat på länge, men tvärtom. Mina fingrar vill bara trycka på tangentbordet och skriva mängder av inlägg.

Sanningen är den som jag nämnt tidigare att jag ska byta bloggportal. En bloggportal inriktad till hälsa med drivna människor och jag ser så mycket fram emot det. Jag längtar att få jobba med ett gäng andra bloggare samt att få publicera mina bilder som kommer göra sig mer rättvisa, vilket de inte gör här tyvärr.

Även då jag byter bloggportal kommer charlottebeijer.se finnas kvar där jag uppdaterar om mina tjänster och nyheter. Ska även försöka att göra det lättare för er att hitta olika recept inom raw, vegetariskt, frukost etc. Hoppas ni följer med mig på mina nya äventyr under 2018.

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer