Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

I might be a nerd

IMG_3109 IMG_3107Jag är en nörd, jag vet. Fast jag gillar det, och om jag är nöjd med det så spelar det ingen roll.

Igår kväll åkte jag med bussen hem, från en träff med Sofie på stan. Jag satt och kollade ut och upptäckte att himlen var så fin, den var nästan lila, och det såg magisk ut.

När jag kom hem var jag bara tvungen att springa ner till sidan av ön där solen höll på att gå ned. Tyvärr hann jag inte få det jag ville ha på bild, men det var vackert iaf. Solen hade redan gått ner. Nästa gång ska jag vara på plats lite tidigare för att få med solnedgången. Vårens projekt.

Tänk, snart är det sommar och då blir det kvällsdopp här. Förra året var jag riktigt dålig med att bada. Det blev bara ett kvällsdopp under hela sommaren, inte ok!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer