Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Hur kommer det sig att alla dina recept är utan socker?

VECKANS LÄSARFRÅGA
"HUR KOMMER DET SIG ATT ALLA DINA RECEPT ÄR UTAN SOCKER?"

Det är onsdag och det är dags att publicera "Veckans läsarfråga" som jag denna gång fick skickat på Instagram. Frågan lyder "Hur kommer det sig att alla dina recept du lägger ut är utan socker? Äter du aldrig socker?".

Svar: Jag äter socker, det gör jag. Jag gillar naturgodis, glass och lösviktsgodis, men är ingen storätare där heller. När jag var mindre förstod jag inte hur man inte kunde gilla sötsaker, men nu är jag där, 29 år och 11 månader gammal och bryr mig inte så mycket om sötsaker. Jag har en ganska avslappnad syn på det och jag tycker att det finns så mycket mer som är godare, som typ mat.

Dock tycker jag att det är väldigt kul att baka och hitta på nya recept som är just utan socker. Jag tycker socker är onödigt för mig och min kropp och det gör ingen större nytta i det bak som jag gör. Jag tycker att det går bra att söta min bakverk med dadlar, banan, kanel, kardemumma, vaniljpulver eller sötströ. Självklart smakar det jag gör inte som donuts, tårtor, muffins etc, men jag och mina smaklökar vill inte att det ska smaka så heller. Jag gillar smaken av mer äkta vara om man kan säga det så. Sen är det väl alltid kul att inspirera till dem som vill baka eller äta godsaker med mer näringsrika ingredienser!?

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer