Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

HIIT XMAS WORKOUT - En Adventsserie med pulshöjande övningar

Som jag tidigare berättat var jag med Sportamore och filmade några övningar till en Adventsserie för någon vecka sedan. Under 1.a, 2:a och 3:e Advent kommer det att släppas en film med 3-4 HIIT övningar. HIIT är en förkortning på High-intensity interval training och det är pulsen och flåset som står i fokus. När man tränar puls ska det vara enkla övningar så att pulsen stiger, men jag tycker ändå det är kul med några nya varianter på övningar än bara höga knän och jumping jacks. Därför kommer jag bjuda på just några varianter som jag hoppas på att du kommer gilla lika mycket som jag gör.

När du kör HIIT kan du egentligen själv bestämma under vilken tidsintervall du vill jobba. Jag tycker 40-45 sekunders aktivt arbete är bra och en vila på 10-30 sekunder beroende på hur hårt du vill köra. När du kör 4 övningar som jag visar i filmen nedan kan du köra 4 varv också.

Tanken med alla filmer och övningar som kommer ut i Adventsserien är att du själv sedan kan sätta ihop alla övningarna till ett komplett HIIT-pass. Ett pass ska vara i ca 30 minuter iaf och det blir nog ganska många varv med bara 4 övningar då. Du kommer lätt vara kittad med övningar inför din julledighet om du är sugen på att träna då vill säga.

Hoppas ni gillar filmen och övningarna och självklart kommer det komma en slags överraskning med som jag hoppas VERKLIGEN att ni kommer gilla!

 

Vilken eller vilka är dina favoritövningar?

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer