Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Here we go

Hur trött kan man vara? Just nu är jag så trött att jag skulle kunna somna när som helst här i soffan. Kanske inte så konstigt när jag gått upp sex varje morgon med fullproppade dagar! Eller så är jag trött pga mina vitaminbrister, fick ännu ett provsvar idag som visade att jag hade brist på b12. Ännu mer tabletter att ta, och ännu mer noggrann kost. Min blogg kommer snart ändras till en kostblogg för min egen skull så jag har koll på vad jag äter. Jag vill ju gå en kostrådgivarutbildning så det är väl perfekt om jag börjar bli mer insatt i näringslära/kost etc. Iofs jobbar redan med det dagligen, men långt ifrån fullärd.

Aja, nog om det! Så glad att det är helg och ledighet. Det behövs känner jag, men även då man är "ledig" så har jag massor att göra. Tror att jag hade behövt mer semester än fem dagar, hehe. Hoppas på att augusti kan bjuda på några lediga dagar och en resa 🙂

20140718-200741-72461843.jpg

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer