Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Hemkommen från Köpenhamn

Hemkommen från en fyra dagars tripp i Köpenhamn. Dock har det inte känts som jag varit i Köpenhamn då jag endast befunnit mig på hotellet, Bella Sky Hotel. Rena rama Big Brother 😉

Jag är jättenöjd med dessa fyra dagar och har fått en hel del ny inspiration som jag tar med mig idag till jobbet. Jag har inte bara fått ny inspiration utan jag har även fått en ny vän som jag levt med 24h om dygnet i fyra dagar vilket jag är jätteglad över. Vi har bollat tankar och idéer tillsammans och haft riktigt kul.

Det var inte bara jobb i helgen. Det var middagar och underhållning. I lördags var vi på Cirkus i Köpenhamn där vi bjöds på fyra rätters middag med underhållning från Wallmans. Vilken show, och vilka artister. Så otroligt duktiga. Det var helt magiskt!

Jag bjuder på bilder från helgen. En del känner ni igen från Instagram, men det skadar inte att se de igen.

IMG_4046.JPG

IMG_4104.PNG

IMG_4115.JPG

IMG_4059.JPG

IMG_4162.PNG

IMG_4167.JPG

IMG_4123.JPG

IMG_4170.JPG

IMG_4184.JPG

IMG_4168.JPG

IMG_4170-0.JPG

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer