Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Helgen i bilder

Helgen har svischat förbi med en raketfart, och nu är det söndagskväll. En ny vecka och ny månad står på glänt. Jag ser fram emot det. Jag vet att den här månaden kommer vara tuff, men mycket kul ska jag också ha det såklart. Nu ska jag inte bara skriva om framtiden, nej, jag tänkte skriva om min helg som varit supermysig och lugn.

Lördagskvällen spenderades hos Therese med Johanna och Anna. Vi hade en supermysig kväll med en massa gott som godis, brie, småplock och prosecco.
När klockan slog 20:30 tog vi del av Earth Hour. Vi släckte ner alla lampor och tände ljus istället.  

Idag vaknade jag ganska tidigt och till en början tog jag det ganska lugnt, men sedan började jag tokstäda lägenheten, vilket behövdes. Därefter hörde Sofia av sig och frågade om jag skulle med och träna ett lugnt ryggpass. Det tackade jag ja till. Det blev ett besök på Hötorget där vi tränade i en timme ungefär. Riktigt härligt med egen tid för träning.

Därefter åkte vi hem till mig och tillagade våfflor. Jisses, vad många vi åt. Det blir nog inga fler våfflor i år för min del. Jag åt för hela året, jag lovar. Men åh, så gott det var.våfflor

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer