Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Helgen i bilder

Måndag igen, var tar minuterna, timmarna, dagarna och veckorna vägen? Det går så otroligt snabbt allting och det beror antagligen på att det händer saker hela tiden. Det händer saker som jag glömmer bort att berätta om för er, men jag ska försöka bli bättre på det. Dock tycker jag att jag ändå är ganska flitig på Instagram. Om du missat mig där heter jag WorkoutRoutinebyBeijer.

Förra veckan innehöll en hel del jobb blandat med nöjen. Helt spontant hamnade jag på Stockholm Open med gänget från Vitamin Well i onsdags, och hur kul var inte det? Jag har aldrig sett en tennismatch i hela mitt liv förrän i onsdags. SÅ KUL!

Helgen som var kan ha varit en bland de bättre. ÄNTLIGEN hade M en ledig helg och vi har fixat och trixat, tränat, tagit promenader, skurit halloween-pumpa, ätit pannkakor, tittat på The Purge och handlat skrivbord. En riktig mysig och välbehövlig helg. Här kommer några bilder.

Efter min lördagsklass gick M och jag till Sats Hötorget för ett benpass där fokus låg på teknik. Teknik alltså, det är tufft och tålamod är verkligen någonting som behövs. Dock kan jag bli otroligt irriterad och sur när jag inte får till teknik, men det är bara att öva och öva. Hur ska man annars bli bättre?

Efter benpasset ville jag bara testa att stå på händer. Det var kul, det togs ett kort och sen gick vi. Vi hade planerat en lunch på Reload och vi var inte ensamma om att ha planerat in det. Det fanns ingen sittplats alls när vi kom så det var bara att vända för oss och promenera hemåt.

Här nedan ser ni söndagens goda pannkakor. Pannkakor under helgen är ett måste hos oss. Att man kan göra så goda pannkakor på enbart havregryn, havremjölk och ägg är helt fantastiskt, enligt mig.

Det var lite från min helg och nu är jag redo för en härlig vecka innehållande podd-inspelning (inte jag, ska bara vara ett stöd), jag ska testa på Barrys Bootcamp, torsdagsbalett, födelsedagsfirande och en massa annat kul!

Hoppas ni har en fin måndag!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer