Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Helgen i både bilder och text

Hej mina fina. Vilken helg jag har haft...ja, alltså det har inte hänt något speciellt, men jag har fått sova. Gissa om jag har sovit. Tror jag snittat på 8-10 timmar/natt, vilket inte hör till vanligheten. Jag gillar helgerna och jag gillar att verkligen ta det lugnt och inte ha så mycket inplanerat. Personligen kan jag bli oerhört stressad att ha allt för mycket inplanerat under helgerna, även då det kan vara roliga saker så kan jag bli stressad.

Lördagen, vaknade kl 06:45 då det var inplanerat att träna innan min klass. Vi blåste av träningen och njöt av en bättre pannkaksfrukost istället. Vi hade jordnötssmör, glass, bananer och bär på. Helt klart en vinnarfrukost!

Ni ser, vilken pangfrukost va? Det kändes helt okej att ställa in träningen och njuta av denna goda tallrik istället.

Efter pannkaksfrukosten var det dags för årets sista bootcamp-klass med fokus på ben/rumpa och mage. När klassen var slut blev det en träningsvideoinspelning som ni hittar här.Därefter mötte jag upp Mathias för en lunch på Reload innan det var dags för en runda inne i stan med resten av stockholms befolkning (phew). Eftermiddagen bestod av tvättstuga och en god burgarmiddag (enskilt inlägg om det senare).I går (söndags) blev det en lugn morgon med en god frukost bestående av kesobröd och massa gott pålägg. En perfekt 3:e Advent-frukost.Därefter blev det ett pass på gymmet, och jisses, så mycket folk det var. Det gör mig galet omotiverad, men det gick an iaf. Vi tog sedan en tripp till plantagen för att köpa en gran, men de hade bara bautastora granar kvar. Vi ska se om vi hittar en liten gran i vårt område ikväll istället. Jag tycker det vore supermysigt med en gran.

Idag vaknade jag klockan 07 av att mitt alarm ringde. Fick dåligt samvete att jag hade sovit så länge, men inser att jag är lite skadad när det kommer till tid. Åt en tallrik gröt och åkte till gymmet med Mathias. Det gick galet bra idag på träningen och jag kände mig så stark. Vad det beror på är svårt. Jag undrar om det har mycket med det psykiska, vad man ätit eller hur atmosfären är på gymmet. Idag var vi ensamma, jag hade ätit glass och smash innan läggdags igår och psyket var med. Alla tre faktorerna gjorde säkert sitt.

Som sagt, under vissa dagar känner man sig lite starkare än vanligt.

 

Nä, nu ska jag se till att det blir pepparkaksbollar gjorda! Receptet kommer!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer