Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Hej då, Hötorget! 


Idag kom den dagen jag inte trodde skulle komma på ett bra tag. Sista klassen på Sats Hötorget. Det känns supertrist, men just nu måste jag ta det uppehållet.

Att jobba heltid på Sats Bromma är underbart, och det är just därför jag inte kan stanna kvar på Hötorget med mina klasser. Det blir alldeles för mycket fläng, och tyvärr blir det klasserna som får lida då jag inte kan lägga ner 100 % på dem.

Hur som, det jag vill säga är att det varit GRYMT att få leda Sh'Bam, Energy och ABSolution på ett av mina favoritcenter. Deltagarna har varit fantastiska, och den energi som de givit mig betyder mycket. Det är inte bara deltagarna som är fantastiska utan även alla kompetenta och duktiga kollegor. Tack!

 

Nu framöver hittar ni mig på Sats Bromma som personlig tränare och gruppinstruktör. Nedan kan ni se mina klasser. Kan dock bli lite förändringar (en energy på kvällstid kommer nog).

Tisdag: Energy 12:00 (45 min)

Torsdag: ABSolution 12:00

Fredag: Crosstraining 07:00

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer