Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Hej då 2013!

Nu är det inte långt kvar till år 2013 är över. Ännu ett år har gått, och jag tackar mig själv att jag varit aktiv med kameran under året. Det är mycket lättare nu att komma ihåg många av de 365 dagar som gått.

Hur ska jag resumera 2013? Året då jag jobbat häcken av mig med känslor, livet, karriär. Året som givit mig både tråkiga och roliga händelser. Starkare har jag blivit och vågat lära att tro på mig själv. Jag kan, och bevisat det både för mig själv och för andra.

2013 har även innehållit en del stress. Jag var tvungen att flytta och leta efter en ny bostad, tog examen och vaknade dagen efter som arbetslös. Ja, ni förstår. Många olika känslor som jag inte alltid kunnat hantera lika bra alla gånger.
Hur som helst, lyckades jag med att få någonstans att bo och jag lyckades med att ta min examen i marknadsstrateg och försäljning och fick även ett pris för en intressant och aktuell redovisning (mitt examensarbete) vilket var riktigt kul!

Året har också erbjudit många roliga events och resor som The Nike Blast, Workout Åre, SATS Convention i Göteborg, Toughest i Malmö, Super Saturday, PGA i Tylösand m.m
Under sommaren åkte jag till London, Visby och därefter Spanien. Ja, det har varit full fart framåt.

2013

Jag höll mitt nyårslöfte att dejta en massa killar under 2013. Jag har dejtat sjukt mycket, men nu är det slut på det. För bara några dagar sen hamnade jag på ett ställe och insåg precis vad för kille jag vill ha. Irriterande att jag skulle komma på det slutet av året bara, men bättre sent än aldrig. Jag ska alltså tänka med hjärtat o inte med hjärnan som jag gör mer o mer ju äldre jag blir. I år (2014) ska jag inte säga ja till en date bara för att, utan i år ska jag gå på date för att jag verkligen vill!

Mina nyårslöften för i år...eller vänta...mina nyårsmål (som min kloka vän sa igår att det borde heta) för 2014 är att:

  • Börja dansa Salsa ute. Jag kan knappt bärga mig för roliga och svettiga salsanätter. Helt ärligt, det går inte att inte le när man hör salsamusik. Bara få vara, skratta och ha kul. Ingen som dömer en. Alla är välkomna upp på dansgolvet och dansa. Gammal som ung <3
  • Gå på nya klasser för att få ny inspiration och utmana mig själv.
  • Det sista mål jag har håller jag för mig själv ett tag till 😉 Självklart har jag en massa andra mål för året, men de ska jag skriva ner någon annanstans 🙂

Annars vill jag bara skriva att under 2013 har jag mött så många häftiga, inspirerande, roliga, snälla människor, och jag hoppas att jag kommer möta minst lika många härliga personer under 2014.

Gott Nytt År!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer