Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Härliga måndag

I morse klockan 05:30 steg jag upp för att börja ladda inför morgonen och förmiddagen. Det blev en stark espresso, ett ägg och chiabrödet som bakades igår. Hur gott som helst, och jag var redo för dagen!

1 1/2 h senare mötte jag upp Sara vid Rådmansgatan för att ha sällskap till SATS Sveavägen. På SATS hade H&M invigning av sin sport pop-up butik. De hade ett bra utbud på träningskläder, och jag köpte ett par tights och en sport-top. Blev väldigt nöjd. På plats bjöds det på vegan bars och energy/BCAA -drickan Nocco.

När klockan äntligen slog 08:00 var det dags att testa på klassen 21 Minute Body. Fy tusan, vilken rolig klass. Helt underbart jobbig. Klassen varade i 21 minuter, men jisses vad svetten rann. Den kommer jag garanterat gå på flera gånger. SÅ KUL!IMG_6675.JPG

IMG_6677.JPGEfter passet var jag som sagt lagom svettig och fräsch. Det var bara att ladda om till PT-timmen som skulle börja 09:30. Passet idag var hemskt jobbigt också. Det blev övningar på chins, kondition, spänst och kettles. Händerna fick ta en del stryk, och jag inser att det vore bra med handskar eller kalk i fortsättningen.

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer