Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Här finns jag i veckan

Söndagen fick avslutas med dans. Tror inte jag har dansat söndagsdansen sedan november eller något sånt. Så det var ju verkligen på tiden! Blev svettig som vanligt, men inte lika svettigt som på mitt pass imorse. Det var faktiskt galet! Hela mitt ansikte var blött, alltså det rann överallt. Ett tag trodde jag att jag nästan blödde näsblod då det verkligen bara rann, haha. Riktigt härligt.

Ja, nu sitter jag och tittar igenom veckan som kommer och inser att jag kommer spendera mycket tid på SATS, nästan varje dag då det kommer vara mycket jobb där för min del, men hoppas att få träna lite på gymmet med.

Här finns jag om du kanske vill ha ett mellanmål att äta på eller gå på en klass för mig.

Måndag kl 11-13:30 SATS Stureplan (delar ut mellanmål).
Måndag 19: 30 - 20:15 Sh'bam SATS Värmdö 

Tisdag kl 16-19 SATS Zenit (mellanmål).

Onsdag kl 17:30 - 18:30 SatsEnergy Danderyd
Onsdags kl 18:30 - 19:15 Sh'Bam Danderyd

Torsdag kl 17-19 SATS Fridhemsplan (mellanmål).

Fredag Vila?

Lördag  kl 10:15 - 11:00 Sh'bam SATS Värmdö
Lördag kl 13-16 Invigning SATS Sjöstaden (mellanmål)

Söndag 11 - 12 SatsEnergy Danderyd

Sådär, då är det bara att komma och hälsa på. Antingen mingla lite på invigningen av Sjöstaden, snicksnacka med mig och ät mellanmål innan/efter träningen eller varför inte komma och träna!?

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer