Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Happy Friday

Hej hopp och happy Friday till er! Kände att det blir tröttsamt att önska er god morgon vilket jag gör i varje inlägg. Morgonen är ju den enda tiden jag har som jag sitter i lugn och ro.

Idag fick jag min morgontidning och jag blev lycklig som ett litet barn. Jag vet att ni tycker det är töntigt, men för mig betyder det mycket. Jag läser aldrig nyheter på mobilen eller datorn, får inte samma feeling. Att läsa i pappersform är verkligen min grej. Har redan läst en massa, och jag gillade att MIOs reklamblad låg i för jag upptäckte en massa fint som jag ska shoppa i dag efter jobbet. Jippiii!

Annars då? Ja, sista dagen på jobbet innan en veckas semester, SKÖNT! Tyvärr blir det ingen resa till Spanien, men att ha semester hemma funkar väl också. Kanske tar en spontantrip någonstans...vi får se.

75086-Happy-Friday

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer