Shopping Cart

Gott & enkelt bananbröd

I helgen var det dags att testa på något nytt, bananbröd. Jag har börjat inse att man kan göra så mycket med banan, och jag älskar det! Så, om du vill testa dessa bananbröd behöver du:

1/2 banan
2 msk havregryn ( jag tog 1 msk fiberhavregryn och 1 msk riven kokos)
1 tsk linfrön
1 msk kokosmjöl
1 ägg

Börja med att mosa bananen, häll sedan i de torra ingredienserna och sist i med ägget. Rör om smeten och forma den sedan till två bröd i två tallrikar. Därefter lägger du en tallrik i taget in i micron i ca 2-3 min.
Låt bananbröden sedan svalna av och ”stelna” till sig innan du äter dem.

Du kan sedan ha vad du vill till, en smaksak som sagt!

ENJOY!

bananbröd

bananabreadBorde nog haft mina bananbröd i micron i 3 min istället för 2 min

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer