Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Godis till frukost?

 

Den här dagen har känts så lång, vilket iofs kan bero på att Sara och jag tog ett ABSolution-pass redan 06:45 imorse. Det var så skönt och känslan efteråt var obeskrivlig. Mer träning på morgonen för min del, älskar det! Så skönt att hinna göra något innan jobbet. Säger som Sara sa "känns skönt att ha ett liv utanför jobbet", och lite så är det faktiskt.

Nog om det, efter träningen åkte jag till Rival vid Mariatorget för att gå på MyNewsday. Otroligt bra förmiddag med fantastiskt bra föreläsare om relevanta, bra och inspirerande ämnen.

Allas favorit blev nog Karin Adelskölds föreläsning om humor. Hur viktigt det är och hur man ska använda sig av det. Jag blev verkligen inspirerad.

Nu till något annat som jag reagerade över. När jag kom till Rival var det skålar med GODIS överallt. GODIS klockan åtta på morgonen. Jag förstår, det är billigt med godis, men allvarligt, det räcker med kaffe och te då. Jag vill inte vara någon som säger gör si eller så, men ibland förstår jag inte hur vissa tänker. Jaja, en liten tanke från mig!

IMG_4769.JPG

IMG_4759.JPG

IMG_4765.JPG

IMG_4771.PNG

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer