Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

God morgon fredag!


Heeeeej fredag! Som vi har längtat efter dig, eller hur!? Äntligen helg!

Nu laddar jag med fredagsfrukost och ska om ett tag ta av mig hatten och fixa till håret så jag är redo för en lång dag. Har några punkter som måste strykas idag så tror det blir en flängdag på stan igen, men med bättre uppdatering än igår.

Igår kväll gick vi på bio och så Brick Mansions. Vi var typ ensamma i hela biosalongen, me like! Filmen var helt okej. Den var lätt och underhållande för stunden. Ni förstår, bara en skön film att luta sig bakåt och se på. Om ni har 1h 30 min över på stan och inte vet vad ni ska göra, då tycker jag absolut att ni ska ta en titt på filmen.

Nu är det dags att kamma till sig! Hörs sen!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer