Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Glutenfri citronpaj, trigger point, benpass

Igår var det en sådan där märklig dag med en massa avbok som jag inte visste om. Det resulterade till en hel dag på jobbet utan att göra så mycket jobb. Tur för mig att jag har världens bästa kunder iaf. En av mina kunder kom med en glutenfri och sockerfri citronpaj som var jättegod. Det gjorde att jag hade världens energi under hela dagen och kvällen. Tack Lisa! Jag ska fråga om receptet senare så ni också får ta del av det.

Jag hann även med ett bättre benpass innan lunchen. Blev en blandning med insida låt, goblet squat, knäböj och kickback (känns lite idag). Senare på kvällen hade jag tid för ett trigger point -pass, vilket var riktigt skönt, eller ska jag säga ont? Det är en skön känsla iaf. Om du inte testat på trigger point rekommenderar jag dig till att göra det. Se till att köra ett pass ute i gymmet innan och sedan avsluta med 30 minuters trigger. Riktigt bra!

Idag har jag ett litet hål efter lunchen och tror det får bli ett snabbt ryggpass samt mage. Wohoo! Om du också vill träna idag kan du ju komma förbi Sats Bromma/Alvik kl 12 då jag kör igång med en ABSolution.

Ha en fin dag!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer