Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Glad Valborg

Här sitter jag i soffan och pluggar medan jag har tvättstugan. För exakt ett år sedan satt jag i samma soffa ensam på Valborg. Jag skulle egentligen ha gått på en salsafest, men då hade jag en sådan fruktansvärd pollenallergi. Jag såg hemskt ut och var helt sänkt. Pollen är inte att leka med.

I år då? Ja, nu har jag fullt upp med annat som jag prioriterar mer än valborgsfirande (tvätt & plugg).

Idag när jag satt på bussen på väg hem förstod jag vilken central roll alkohol har under olika högtider. Nästan var och varannan person på bussen hade en eller fler påsar från Systembolaget. Ni kan ju förstå att det klirrade ganska bra när bussen svängde. Just där och då kändes det så långt bort från mig. Där satt jag med träningskläder, vattenflaska i handen och en ryggsäck större än mig själv, och funderade mest på vad jag skulle äta till middag...kontraster.

Jag är glad att jag har vänner som inte storkonsumerar alkohol. De respekterar om man väljer att avstå från alkohol och ifrågasätter inte ens val. Det kan bero på att jag och mina vänner har liknande livsstilar, och att jag har vänner som har bra självkänsla. Hur som, jag är oerhört tacksam för det.

Ha en fin Valborg och ta det lugnt ikväll!

Kram

Charlotte

IMG_9809.PNG

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer