Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Fullt ös

(null)

Jag hinner med ett inlägg innan det är dags för mig att hoppa i säng.

Eftermiddagen har varit riktigt effektiv! Började med min Energyklass på Hötorget, och det var bra drag från början till slut. Så härligt! Om du inte har testat klassen tycker jag att du borde göra det. Mycket kondition blandat med styrka. Det är många gånger det bränner till i låren faktiskt.

Efter klassen åkte jag hem och åt lax med spenat, broccoli, matvete och fetaost. Supergott! Medan laxen stod i ugnen sprang jag ner till det nya gymmet som öppnat precis utanför min port för att kolla läget 🙂 Kommer bli grymt när det öppnar. Vem vet, kanske blir ett gymkort där med?!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer