Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Frukost i Stockholm på Café Pascal

I fredags åkte jag hemifrån väldigt tidigt, för att vara exakt åkte bussen kl 06:43. Varför jag åkte hemifrån så pass tidigt berodde på att jag skulle möta upp min syster kl 07 vid Odenplan. Vi hade nämligen en frukostdate inplanerad på Café Pascal. Det var väldigt bra att vi var där vid öppning då det snart fylldes på med frukostsugna människor.

Det blev varsin kaffe, smörgås, ägg och yoghurt för oss. Sen hade jag med mig en chiasyltkaka (som jag hade bakat dagen innan) som jag ville att Cathrine skulle få smaka på. Dock var hon för mätt när jag överraskade henne med den. Hon orkade bara en halv och det var ju superbra för då fick jag den andra halvan.


Trots tidig morgon var jag väldigt pigg även då mitt ansikte inte riktigt hade vaknat. Ögonen var små och kaffe var det som verkligen behövdes för att vakna till på riktigt.

Cathrine åt en äggmacka och en yoghurt som ni ser ovan. Själv blev det en ostsmörgås och ett ägg på sidan om, men min frukost var inte lika fin att fota, hehe.

Jag verkligen älskar att äta frukost ute och skulle kunna göra det mer ofta. Det är så mysigt att vara uppe tidigt även då det kan vara motigt att gå upp från sängen ibland. Fast så fort jag är uppe så är jag pigg. Fortsätt läs för att ta del av mitt betyg för Café Pascal.

RECENSION

Plats: Café Pascal, Norrtullsgatan 4 vid Odenplan
Öppettider: mån-tors 7:00-19:00, fre 07:00-18:00, lör-sön 09:00-18:00
Myshetsfaktor: 3,5 av 5.
Prisklass: Mellan. Min frukost kostade runt 80 kr (smörgås, bryggkaffe & 1 ägg).
Frukostalternativ: Bra utbud. Olika smörgåsar, yoghurt (ganska fet), avokadomacka, ägg, chiapudding och juicer.
Instagramvänligt: Ganska
Plus: Trevlig personal och gott bryggkaffe, påtår ingår.
Minus: Borden är ganska tätt inpå varandra, men så är det på många caféer. Mycket folk och jag skulle nog inte sitta här och jobba. Det är ett café för att äta på.

 

Vilket är ditt favoritfrukostställe?

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer