Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Friday night

God morgon träningsvärk i rumpa och lår!

I går eftermiddag var jag på ett galet bra shapepass som var riktigt jobbigt! Kul var det med. Det var länge sedan jag gick på någon av Roberts klasser, men igår var det dags igen. Jag ska försöka gå lite då och då.

Efter passet fixade jag mig och promenerade från Odenplan till Gamla stan där jag mötte upp Joakim. Vi åkte till söder och tog en middag på Ayasofya som är en turkisk restaurang nära Nytorget. Mycket god mat som smakade underbart efter hård träning. Innan hemgång tog vi en sväng förbi Ljunggren för ett glas. Väldigt skönt att bara komma ut och äta gott och se på människor. Bra fredag!

Nu är det dags att ta tag här hemma och fixa lite innan det är dags för lördagsklass!

20140405-092048.jpg

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer