Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Fredagsträning

Wow, wow och wow! Vad hände i onsdags egentligen? Det var inte bara jag som gick loco med kanelbullarna.
Jag fick 400 nya läsare på grund av ett bullrecept.
Är det så att ni gillar att baka eller är kanelbullar en favorit hos er?   

Nåväl, idag är det fredag och jag är sådär skönt fredagstrött eller det kanske handlar om att jag hamnade i säng halv tolv igår. Jag är inte direkt pepp att köra pass nr två om några timmar om jag ska vara helt ärlig, men träna bör man och det ska jag inte rubba på även då jag bara vill stanna inomhus. Det är därför jag föredrar morgonpass för då har man inga "måsten" kvar förutom att borsta tänderna och sånt.

Förra fredagen testade jag på Crossfit på Vici Athletics, vilket var SÅÅÅÅ KUUUL! Antingen blir det ett sådant pass senare idag om jag får plats eller något helt annat.

Som ni ser på bilden från förra fredagen, jag ser helt galet lyrisk ut med pannband och allt, haha. Det var ju så kul allting! Timmen såg ut så att vi började med huvudstående, vidare med andra övningar för att sedan ge oss på handstand push up. Dock var man tvungen att fixa samtliga övningar innan man fick ge sig på handstand push up. Därefter körde vi amrap i par och några andra övningar. Jag har ju inte koll på vad allt kallas för, men tungt, svettigt och kul var det!

Jag gillar verkligen träningsformen och känner att man kan utvecklas oroligt mycket vilket är en bidragande faktor till att jag gillar crossfit.
Kör du crossfit, och varför tränar du det?

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer